Tag bagdøren!

Vi har tidligere besvaret nogle af de mest hyppige spørgsmål vi modtager omkring analsex eller om det at tage bagdøren, men hvis du gerne vil have en hurtig og overskuelig analsex guide, så kan du læse med lige her!

HUSK GLIDECREME

Som en altoverskyggende huskeregel, er det vigtigt at bruge rigeligt med smørelse. Brug altid masser af glidecreme, så der ikke er noget, der pludselig gør ondt. Vi råder på det kraftigste til at vælge en vandbaseret glidecreme, for ikke at beskadige kondom hvis du bruger det.

OPVARM MUSKLEN

Varm ringmusklen op ved forsigtigt at indføre en finger først. Dernæst kan du putte en ekstra op osv. Giv musklen tid til at udvide sig. Forsøg aldrig at penetrere for hårdt eller hurtigt.

BEGYNDER LEGETØJ

Efter du har brugt fingre, kan du erstatte fingrene med en buttplug eller en analdildo. Er du rigtig kinky, kan du købe en dildomaskine til analsex, som klarer alt arbejdet for dig! En dildomaskine kaldes også for en kneppemaskine eller en sexmaskine. Og det er ganske enkelt en genial maskine, hvor du bare skal lægge dig til rette, og så går den bare i gang!

Som man siger, så gør en dildomaskine det hurtigere, hårdere og længere tid end nogen mand, så du har noget at glæde dig til! På Sexgyngen.dk kan du læse en guide om sexmaskiner, og om hvad de koster.

Indfør den forsigtigt, og brug rigeligt med glidecreme. Eksperimenter lidt med de forskellige størrelser og former, det forskellige anallegetøj kommer i, for at finde ud af, hvad der passer bedst til jer.

ANALSPRAY LINDRER SMERTEN

Hvis du er nervøs for, om det vil komme til at gøre ondt, når du skal have noget op i numsen, kan du købe en særlig spray, der har en afslappende effekt på ringmusklen, som varmer og bedøver let. Men brug aldrig for meget, så du ikke kan mærke noget, for så kan I komme til at gøre mere skade end gavn.

ANALSEX KRÆVER TÅLMODIGHED

Når I skal til den endelige penetration – hvad enten det er ham, der skal op i dig, eller du f.eks. bruger en strap-on på ham – så giv det igen tid. Som regel rammer man et punkt, hvor ringmusklen gør lidt modstand, og det skal man lige over. Brug din vejrtrækning, og pres så forsigtigt på. Når du eller han er inde, kan I begynde at bevæge jer frem og tilbage i det tempo, der passer jer bedst.

Disclaimer