Opmagasinering giver ekstra plads

opmagasineringOpmagasiner dine ejendele billigt hos os allerede i dag. Med opmagasinering (læs mere her) af dine møbler, ting og sager hos os, får du mere plads derhjemme, uden at skulle skille dig af med dine ejendele. Du kan se det som ekstra kvadratmeter til din bolig, som giver dig mere plads i dit hjem til de ting, som du ønsker skal indgå i din boligindretning.

Opmagasinering er lagerplads i et depotrum som du lejer hos os. Vores lagerrum kan lejes i forskellige størrelser der passer til dine behov. Jo flere kvadratmeter du lejer hos os, jo flere møbler, flyttekasser og ting kan du opmagasinere. Du kan trygt opmagasinere dine sager og flyttekasser hos os, da der er både varme i rummene og tyverisikring i hele bygningen. Dine møbler og andre ejendele er sikret optimale forhold i en opvarmet bygning i dit helt eget depotrum.

Når man flytter får man ofte ryddet godt ud, og de ting du ikke bruger i dit hjem på nuværende tidspunkt kan deponeres til et senere tidspunkt, eller til du flytter til noget større og får pladsen igen. Det kan også være, at du står og skal flytte til udlandet i en periode, og gerne vil have dine møbler med i din nye bolig når du vender tilbage til Danmark igen. Efterlad dine ejendele til opmagasinering hos os og hent dem når du kommer hjem igen.

Inden du opmagasinerer dine ejendele hos os, skal du huske at tjekke op på dine forsikringer. Hvis du ønsker, at dine sager skal være forsikrede under opbevaringsperioden hos os, skal du sørge for at have din indboforsikring i orden, da det er den der dækker ved eventuelt indbrud eller skade på dine opmagasinerede sager. Lej din ekstra opbevaring hos os i dag, og få straks endnu flere kvadratmeter lagt til din bolig.

Uanset om der er tale om tøj, overskydende legetøj, møbler eller køkkenudstyr, så deponeres dine sager trygt og godt her hos os.

 

Disclaimer

2 thoughts on “Opmagasinering giver ekstra plads

  1. Pyha. Jeg synes ind imellem godt, at jeg kunne bruge sådan et opmagasineringsrum. Min kone har et nemlig med at købe en hel del af de ting hun læser om på denne her side: http://beautyblogger.dk/. Det er som om hunslet ikke kan stoppe igen, når hun først er kommet i gang… 🙂

  2. Ja, jeg tror de fleste af os ind i mellem godt kunne have brug for noget mere plads. Jeg kender i hvert fald ikke ret mange, som er gode til at smide ud. Og når man så en gang imellem finder sig en kæreste, som man gerne vil flytte sammen med, så er der altid en hel masse ting i overskud. Og måske også ting, som man ikke sådan lige har lyst til at smide væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *