Medela til kvalitetsbevidste

Amning kan være en skræmmende ting at vænne sig til som nybagt mor for aller første gang. Man er bange for, at barnet ikke får nok næring og at det gør ondt og at ens bryster mister al den fylde, som det havde før graviditeten.

Men med en Medela Harmony brystpumpe med 2-phase expression, som er en manuel brystpumpe designet til at efterlignet en babys naturlige ammerytme går det hele meget nemmere. Rytmen starter med hurtige sug efterfulgt at mere langsomme, dybe sug ligesom en baby. Teknikken giver også mere mælk på kortere tid, en bedre udtømning af brystet og øget mælkeflow. Den her form for brystpumpe er velegnet til kvinder, som ikke ammer virkelig ofte.

Bedst i test

Ammer man oftere, er Medela Mini elektrisk brystpumpe den bedste løsning, hvis man gerne vil have en mere flydende udmalkning. Den er lille, handy og kompakt og kan bruges både med strøm og med batterier, så den kan faktisk medbringes, hvor end man går.

Af mange kyndige magasiner på markedet er denne brystpumpe blevet kåret til den bedste i test af batteridrevne pumper. Med pumpen følger en flaske og en 24 mm tragt. Vakuumniveauet kan styres efter den ammende kvindes behov og selvfølgelig er brystpumpen BPA-fri.

Har man ikke født endnu, og er man derfor ikke helt sikker på, hvor tit man kommer til at amme, kan man købe mellemvejen af brystpumper. Den kan bruges ofte såvel som sjældent og er kaldt Medela Swing også med 2-phase expression. Pumpen er lille, kompakt, smart og støjfri, som gør at den kan medbringes alle vegne og at man godt kan pumpe sent om aftenen, uden at vække lillemanden og far.

Opbevaringsflasker til modermælk

Efter afmalkingen med Medelas smarte brystpumper, kommer nu opbevaring af den nærende mælk. Medela har nemlig også nogle smarte opbevaringsflasker, hvor man får en 3-pak med tre flasker á 150 ml hver.

De er fremstillet af polypropylen, som er den sikreste af alle plastiktyperne på markedet til opbevaring af brystmælk. Flaskerne er naturligvis frie for alle former for bisphenol A og så kan de påmonteres hvilken som helst Medela brystpumpe, som man nu har valgt direkte fra fryseren. Medela producerer også egentligt sutteflasker, som også kan påmonteres pumpen.

Er man en af de uheldige, der har tendens til sprukne eller ømme brystvorter, kan man få Medela ammebrikker af silikone, som påmonteres brystning uden at afskærme for moderduften, men som giver lidring til de stakkels brystvorter.

Medela er et godt og pålideligt varemærke, som man ikke går galt i byen med. Medelas produkter er udvikling i tæt samarbejde med førende forskere i amning, og repræsenterer en banebrydende teknologi til gavn for alle ammende kvinder i verden. Vælger man Medela er man sikret kvalitet i verdensklasse.

Disclaimer