Engangsknald er blevet normalt

Man har i lang tid haft en meget bestemt mening om engangsknald. Det har været set ned på, set som om, at man enten var en luder, eller en kæmpe idiot. Men over tiden, er det blevet bevist, at det kan være sundt for os at have en nat med en fremmed.

Hvorfor ændrede vi mening om det?

Grunden til, at vi gik fra en mening, til en anden, har helt klart noget at gøre med alle de datingsider der findes. Tag for eksempel tinder, det er næsten en app der er lavet til at finde engangsknald, og det er alle klar over. Har man fået sit hjerte knust, og ikke er interesseret i at få følelser for nogle, men man vil gerne have den fysiske kontakt som man har, så er engangsknald svaret.

Før hen mente man, at piger der havde sex med en fremmed for en enkel nat, var ludere eller en af de mange andre grimme ord. Hvor mænd der gjorde det, enten var seje, eller også var de klamme og havde ingen respekt. Men tingene ændrede sig, da både piger og drenge kom til enighed med, at det her er bare et engangsknald og intet andet. Alle kan nemlig have brug for det.

Disclaimer