Det er dejligt at have en kæreste

Nogen har måske haft helt vildt mange igennem livet, andre kun nogle få og andre igen kun den ene. Det er forskelligt, hvor mange kærester man kommer igennem, men de fleste kan nok blive enige om at det er dejligt at have en at holde af. Dette er en man kan dele hverdagen og livet med, hvis man er heldig at det holder så længe. Det er en man kan dele alle sine tanker med og ofte er man så heldig at kunne have sin bedste ven som kæreste, da denne person er den eneste, der kender en til mindste detalje. Det er en, som altid er der.

Især gør det det dejligt, at man altid har en i nærheden som vil være der for en, og som er der lige netop især for dig. At man har en som elsker en og sætter pris på selv de skøreste små finurligheder af ens personligheder. En som har lært at elske det, som er ens skævheder. Altså en der acceptere hele ens person. Det er dejligt altid at have en at tage på ferie med eller hygge med søndag aften, hvilket en kæreste opfylder. En kæreste er netop den man deler alt med og som man kan blive så afhængig af at det er svært at undvære.

En kæreste er ens bedre halvdel

Man hører ofte udtrykket om at ens kæreste eller partner er ens bedre halvdel. Dette er grundet i at det ofte også er tilfældet. Dette ud fra at man ikke selv indebærer alle egenskaber, hvor altså en kæreste opfylder de huller eller mangler, man selv har. En kæreste kan få en til at se tingene på en anden måde. Man kan have en kæreste, som kan løse de problemer, man ikke selv kan løse og lignende. Altså bliver ens kæreste altså den bedre halvdel, som udfylder det man ikke selv kan fylde ud, samt gør en hel og samler en.

 

Disclaimer