Du kan bygge dit eget shelter i haven

Byg dit eget shelter

Rigtig mange holder ferier på hoteller, i sommerhuse eller i ferielejligheder.

Det er f.eks. ret traditionelt at tage på sommerferie i et lejet sommerhus, men det kan også være en dyr form for ferie, da det typisk koster ganske meget pr. overnatning. Specielt de senere år har prislejet for sommerhuse nået et hidtil uset højt niveau.

Prøv en alternativ ferieform

En lidt alternativ form for ferie som også kan være en rigtig god oplevelse, er, at sove i shelter.

Det er billigt at overnatte i shelter, og så kan man samtidig nyde naturen, mens man ligger derinde og kigger ud.

Hvis vejret en sommerdag er rigtig godt, så kan man som familie bestemme sig for at tage på en hyggelig overnatning sammen. For at spare en masse penge og få en oplevelse ud over det sædvanlige, kan det derfor være en oplagt idé at tage i shelter for at overnatte. Du kan lave mad over bål og rigtig nyde det lidt mere primitive liv, hvor man ikke nødvendigvis behøver at have det pæneste tøj på eller gøre for meget ud af sig selv. Det er en helt afslappende måde at holde ferie på, og man bliver pludselig i ét med naturen, hvilket man måske ikke er vant til i dagligdagen, hvis man lever inde i en storby.

Brug eksisterende shelters – eller byg selv

Der findes rigtig mange shelters rundt omkring i landet, som man kan benytte sig af, når man kommer undt.

Men du kan rent faktisk også vælge at bygge dit helt eget shelter – det er der egentlig flere og flere, som gør. På den måde har du altid dit helt eget og private shelter i fx haven, hvis du pludselig får trang til at sove i den åbne natur.

Det vil helt sikkert også være sjovt for børnene, at have et shelter på grunden, hvis man har venner med hjemme og ønsker at hygge med vennerne en lækker sommeraften. I stedet for at bruge oceaner af tid på at slå et telt op, er dette en god og permanent løsning, da det så står hele året rundt og kan bruges, så lige præcis, man føler for det.

 

Disclaimer