Billigt afsted

Hej, skat. Jeg kører nu. Pas godt på dig selv. Vi ses på torsdag. Det er min kæreste, som er på vej ud ad døren. Han skal på forretningsrejse til Storbritannien. Han skal være væk i 3 dage. 3 lange dage.

Flybilletter er klar

Hans flybilletter har ligget klar til ham i en uge. Han har altid sine billetter i god tid. Sekretæren på hans job booker altid tidligt, så de får billetterne billigere. Han er derovre ca. 1 gang hver måned, så han ved altid, at han skal afsted igen. Denne gang skal han sammen med en kollega. Det kan jeg mærke, at han er glad for. Det må da også være kedeligt at være på rejse alene. Ok, han møder sine samarbejdspartnere, og han kan da også godt finde på at gå i byen alene. Men alligevel.

Han har tit spurgt mig, om jeg ikke tager med ham. Jeg kunne besøge nogle museer og shoppe, mens han er i møder. Vi kunne spise frokost sammen og gå i teatret om aftenen. Men af en eller anden grund, så er det ikke blevet til noget med, at jeg ledsager ham til London. Det ville da ellers være lækkert. Ok, jeg kan selv betale for flybilletterne derover.

Billige rejser

Men vil det være for meget, hvis han spørger sin sekretær, om hun kunne booke billige rejser til mig også? Jeg tænker, at hun sikkert ikke har noget problem med det. Men jeg har altså ikke fået taget mig sammen til at spørge min kæreste, om han vil spørge hende om det. Og nu skal jeg så være alene i de næste 3 dage. Jeg vil skrive det ned, så jeg husker det, til når han kommer hjem. Han skal sige til sin sekretær, at hun skal booke flybilletter til mig også. Vi skal nok betale dem. Firmaet betaler hans. Fair nok.

Disclaimer