Hot Pants i 2016?

Da jeg var ung hed sådan nogle hotpants, har jeg gjort min kone opmærksom på flere gange, men hver gang bliver jeg på det kraftigste irettesat, for det er ikke det samme, forsøger hun at overbevise mig om. Hendes stramtsiddende shorts, som hun bruger, når vi er ude at løbe en tur, hedder tights, hævder hun.

Den gang, hotpants var moderne, var det jo udelukkende piger og unge kvinder, der brugte dem, men du har jo flere gange set andre mænd være iført tights, når de dyrker idræt eller motion af en eller anden art, belærer hun mig om.

Og det ved jeg selvfølgelig godt, men det er nu lidt hyggeligt at drille hende lidt ved at kalde dem hotpants. Men jeg må nok erkende, at det nu er slut med den slags drilleri, for efter at min kone nu i et par år har foreslået, at jeg også skal løbe i den slags bukser, har jeg givet efter, og i går var jeg inde i byen for at købe mig et par løbetights. Men nej – jeg skal sgu lære at huske at den slags købes online som for eksempel her.

På forhånd havde jeg regnet med, at man i forretningen bare fremfører sit ærinde, og så bliver de langet over disken. Men det skulle vise sig at blive et lidt større projekt, hvor jeg skulle tage stilling til flere forskellige ting, for tights er åbenbart ikke bare tights.

Det var da naturligt nok, at jeg skulle beslutte mig for farven, men der er åbenbart også forskel på pasformen, og fyren, der ekspederede mig, kiggede nøje på min kropsbygning og konkluderede så, at jeg skulle bruge en bestemt type.

Og så kom spørgsmålet, om det skulle være med korte eller lange ben. Det havde jeg slet ikke overvejet på forhånd, for hidtil har jeg kun set den korte udgave. Men selvfølgelig er det da oplagt, at de også fås i lange udgaver, for vi løber jo også motionsture om vinteren.

Selv om sommeren synger på sidste vers, valgte jeg nu alligevel et par med korte ben, for så kan jeg jo altid udvide beholdningen med et par lange, når det bliver vinter. Ekspedienten anbefalede mig et par Under Armour, og da jeg ikke selv havde nogen præferencer med hensyn til fabrikat, købte jeg det par, som i øvrigt er sorte. Du kan se mere om UA her: http://cooltights.dk/9__under-armour-tights

Derhjemme fortalte jeg min kone om mit nye indkøb. Hun blev tydeligt glad og roste mig for, at jeg langt om længe havde givet efter for hendes forslag om at løbe i sådan nogle, og hun foreslog, at jeg skulle prøve dem med det samme. Det gjorde jeg, og jeg blev lidt overrasket over, hvor stramt de sidder på kroppen, men jeg kunne nu godt mærke, at det var en behagelig følelse at få musklerne presset lidt sammen på den måde.

Min kone kiggede lidt nysgerrigt og sagde, at det var et andet mærke end hendes egne, som er et par 2XU. Nå, men det er nok også ligegyldigt, og i øvrigt er Under Armour jo også et kendt mærke, så de er sikkert lige så gode som mine egne, bemærkede hun.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *