Fed stil – som en Cheff

Jeg går meget op i modetøj, og jeg har aldrig forstået de folk, der er totalt ligeglade med den slags. Men omvendt, så forstår de nok heller ikke, at fodbold ikke siger mig noget som helst. Sådan er vi jo så forskellige – og gudskelov for det. Men, ikke desto mindre så vil de fleste unge mænd gerne se godt ud, og hvilken nemmere måde, end at iklæde sig noget fedt modetøj. I dette blogindlæg kan du derfor finde lidt inspiration til dit næste indkøb, og hvem ved – måske begynder du at interessere dig for modetøj til mænd

Jeg har altid været vild med USA, hiphop og skateboarding – så det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg oftest er at finde i streetwear afdelingen. Jeg har altid sværget til lidt baggy jeans, om end jeg så småt er ved at lægge det på hylden. Det er ikke rigtigt moderne mere – og selv de fedeste danske artister går ikke i den slags længere. Til gengæld er der kommet et spritnyt ansigt indenfor streetwear mode, som jeg er helt pjattet med.

Mærket kender du som Cheff Records, og selvom deres hovedbeskæftigelse er musik – så laver de altså noget superfedt modetøj. Stilen er totalt old school, og for en fyr som mig, er det rigtigt fedt. De fleste af deres t-shirts er i sorte og hvide farver, oftest med kendenavnet CHEFF RECORDS trykt henover brystet. Det henkaster tankerne på de gamle rapsange, og jeg er vild med, at det er blevet moderne igen.

Perfekt til sommeren

Cheff Records er – hvis du spørger mig – det perfekte sommertøj, for det rammer den moderne stil lige i øjet. Du kommer i hvert fald til at se mig i ført en hvid Cheff Records t-shirt og sort kasket, når jeg kommer gående på stranden. Det nyeste skud på stammen fra Cheff Records er t-shirts med aztec-print og teksten ’Cheff Live’ trykt henover brystet.

Hvis du er vild med hiphop, dancehall eller reggae – og tilmed elsker streetwear stilen, så er Cheff Records mærket for dig.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *