En eventyrlig aften med fyrværkeri

Fyrværkeri er noget af det mest eventyrlige, jeg kan komme i tanker om. Det er magisk, hvordan raketter kan stige til vejrs, stryge henover himlen og eksplodere i et væld af farver.

I dag er det som om, vi får større og større krav til underholdning. Der skal mere og mere til at imponere os, og vi kommer hurtigere og hurtigere til at kede os. Derfor kan det også være svært at præstere noget ekstraordinært, som begejstrer og bjergtager folk.

Altid en succes

Men det er som om, at en enkelt ting bliver ved med at begejstre og imponere; nemlig fyrværkeri. Hver gang vi ser en flot raket – store som små, unge som gamle – udbryder vi ”waaaaouw”. Vi bliver aldrig vant til at kigge på det – det er altid en særlig oplevelse. Og hvis der så oven i købet er tale om et slags fyrværkerishow, så bliver folk næsten med garanti glade, og en særlig stemning breder sig.

Jeg tror, det hænger sammen med kombinationen af vægtløshed, farver, der breder sig til alle sider og ikke mindst de store brag, som vidner om, at der er store kræfter på spil. På den måde er fyrværkeri både noget utrolig smukt, lidt magisk – fordi det ikke er begrænset af tyngdeloven – og frygtindgydende, fordi der er tale om store kræfter, som man skal have respekt for.

Fyrværkeri symboliserer også det ubekymrede. En flor af farver, der springer og flyver rundt på himlen. Det minder mest af alt om et eventyr.

Fyrværkeri er eventyrlig underholdning

Fyrværkeri er også ganske velvalgt, hvis du ønsker at sprede en eventyrlig stemning i et selskab. Vi er vant til bands, der kommer og spiller, og vi er vant til lækker mad og vine, når vi holder fest. Men fyrværkeri er stadigvæk ikke noget, folk regner med at opleve, når de skal til fest. Derfor er det virkelig et element, der kan imponere og resultere i, at dine gæster husker den aften, du har gjort noget særligt ud af.

Måske tænker du, at fyrværkeri ikke er så nemt tilgængeligt – og da slet ikke på alle tidspunkter af året. Og det har du ganske ret i. Alle og enhver kan ikke fyre af, når det ikke er nytår. Men helt utilgængeligt er det nu alligevel ikke. For det er nemlig muligt at få sin egen fyrværker ud og afholde et show for dine gæster. Dermed sørger fyrværkeren for at indhente de nødvendige tilladelser til at fyre af, og vedkommende sørger også for alt det praktiske omkring det at fyre af. Dermed behøver du som vært ikke trække i arbejdshandskerne. I stedet kan du nyde showet sammen med dine gæster og lade dig medrive af den eventyrlige stemning.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *